Baltayla ATM'lere saldırdı: Şüpheli alkollü çıktı

Dün saat 20.30 sıralarında Manisa'nın Turgutlu ilçesininde, elindeki baltayla 2 bankanın otomatik para çekme makinesi ile bir marketin camına zarar veren şüpheli polis ekiplerince yakalandı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen trafik polisleri tarafından etkisiz hale getirilen şüpheli M.A.T.'nin 2.29 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, elindeki baltayla 2 bankanın otomatik para çekme makinesi ile bir marketin camına zarar veren şüpheli polis ekiplerince yakalandı. 20.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, kentin en işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı'nda elindeki baltayla dolaşarak çevresindekileri endişelendiren M.A.T., bir bankanın otomatik para çekme makinesine saldırdı. Balta darbeleriyle ATM'ye zarar veren şüpheli, ardından ikinci bir bankanın para çekme makinesinde de tahribata yol açtı.

TRAFİK POLİSLERİ TARAFINDAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Dehşet saçan şüpheli daha sonra da elindeki balta ile bir süper marketin camına vurdu. 8 ATM monitörü ve klavyeleri ile süper marketin camına zarar veren şüpheli, ihbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen trafik polisleri tarafından etkisiz hale getirildi. Yapılan kontrolde şüpheli M.A.T.'nin 2.29 promil alkollü olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

DHA

Baltayla ATM'lere saldırdı: Şüpheli alkollü çıktı ile ilgili etiketler Manisa Turgutlu ATM balta
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.