Balıkesir'deki 15 kişinin ölümüne neden olan feci kazada çarpıcı detay ortaya çıktı

Zonguldak'tan İzmir'e giden otobüsün şoförü Kerem Başol'un, sefer için otobüsü kullanacak olan şoför Onur Güneş'in rahatsızlanması sonucu arkadaşının yerine direksiyona geçtiği iddia edildi.

Zonguldak'tan İzmir'e gittiği sırada Balıkesir'de takla atan ve 15 kişinin öldüğü, 17 kişinin yaralandığı otobüs kazasında yeni detaylar ortaya çıktı.

Otobüsün şoförleri Kerem Başol ile Cengiz Umut kazada yaşamını yitirdi. Sürücülerden Kerem Başol'un, seferi tamamlayacak olan şoför Onur Güneş'in yerine direksiyon başına geçtiği iddia edildi.

 Balıkesir'deki 15 kişinin ölümüne neden olan feci kazada çarpıcı detay ortaya çıktı

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN ŞOFÖR, OTOBÜSÜ KULLANACAK OLAN ŞOFÖRÜN YERİNE GEÇMİŞ

Güneş'in rahatsızlanması üzerine Kerem Başol'un İzmir seferi için yola çıktığı öne sürüldü.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Onur Güneş, "Can arkadaşım Kerem; dün akşam seni yolcu ettim. Beni araçtan indirdin. Evine git kardeşim dedin. Bana yarın akşam gelirsin dedin. Üzdün beni kardeşim üzdün. Allah rahmet eylesin" ifadelerine yer verdi.

Balıkesir'deki 15 kişinin ölümüne neden olan feci kazada çarpıcı detay ortaya çıktı - Resim : 2

İHA muhabirinin ulaştığı Güneş, üzgün olduğunu ifade ederek cenazeler için Balıkesir'e hareket ettiğini söyledi.

Balıkesir'deki 15 kişinin ölümüne neden olan feci kazada çarpıcı detay ortaya çıktı - Resim : 3

HAYATINI KAYBEDEN VE YARALANANLARIN İSİMLERİ BELİRLENDİ

Balıkesir-Edremit Çevreyolundaki kazada hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşların isimleri belirlendi. Cenazelerin büyük çoğunluğu ailelere teslim edildi.

Kazada hayatını kaybeden vatandaşların isimleri şu şekilde belirlendi: Ahmet Yağlıdere, Hatice Çelikörs, Kamuran Demir, Şennur Tokur, Feruz Demir, Ozan Ahmet Akızılırmak, Akın Duru, Cengiz Umut, Ahmet Işıklar, Nurten Eruçar, Bilge Toker, Nilay Işıklar, Melissa Kızılırmak, Sevim Kızılırmak.

Kazada hayatını kaybedenlerden kimliği belirlenemeyen kişinin, Kerem Başol olduğu bildirildi.

Kazada yaralananların isimleri ise şöyle: Serenay Erden, Yeşim Demir, Ayşe Kesgin, Keyna Davakuf, Özer Azbayrak, Eray Erden, Cemal Tuna, Ahmet Cengiz Çeliköz, Merve Yağlıdere, Didem Özcan (Taburcu), Ayşegül Kısa (Taburcu), Gülce Naz Öcal (Taburcu), Aynur Yazan (Taburcu), Göknur Duranlar (İstanbul’a sevk), Ece Nur Ergin (İzmit’e sevk).

Yaralılardan da birinin kimliği tespit edilemedi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de meydana gelen ve 15 kişinin vefat ettiği trafik kazası nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün Balıkesir'deki trafik kazası başta olmak üzere ülkemizde son günlerde meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Devletimiz, yüreğimizi yakan bu hadiselerle ilgili soruşturmalarını titizlikle ve tüm boyutlarıyla sürdürmektedir. Cumhurbaşkanı olarak bu süreçlerin yakından takipçisi olmaya devam edeceğim" dedi.

(İHA)

Balıkesir'deki 15 kişinin ölümüne neden olan feci kazada çarpıcı detay ortaya çıktı ile ilgili etiketler Balıkesir kaza yolcu otobüsü Kerem Başol Cengiz Umut
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.