Balıkesir’de korkunç kaza: Polis aracı ile kamyonet çarpıştı, 2’si polis 3 yaralı var

Balıkesir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programı için görevli olarak yola çıkan sivil polis aracı ile bir anda yola kamyonet çarpıştı. Çarpışma sonucu 2'si polis olmak üzere 3 kişi yaralandı. Kazanın görüntüleri ise çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. İşte kaza ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programı için görevli olarak Çanakkale'den yola çıkan sivil polis aracı, Balıkesir'in Havran ilçesinde bir anda yola çıkan kamyonete yandan çarptı. Kazada 2'si polis memuru 3 kişi yaralandı. Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis memurlarından Hızır Bekir Baybora'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Balıkesir’de korkunç kaza: Polis aracı ile kamyonet çarpıştı, 2’si polis 3 yaralı var

Kaza, saat 10.30 sıralarında Büyükdere Mahallesi Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Ümit Erdem ve Hızır Bekir Baybora, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir’de katılacağı program için sabah saatlerinde Balıkesir'e doğru yola çıktı.

Balıkesir’de korkunç kaza: Polis aracı ile kamyonet çarpıştı, 2’si polis 3 yaralı var - Resim : 2

SİVİL POLİS ARACI KAMYONETE YANDAN ÇARPTI

Polis memuru Ümit Erdem yönetimindeki 17 UT 309 plakalı sivil polis aracı, Balıkesir istikametinde ilerlediği sırada, iddiaya göre, bir anda yola çıkan Hüseyin Kocaçam'ın kullandığı 10 GA 361 plakalı kamyonete yandan çarptı.

Balıkesir’de korkunç kaza: Polis aracı ile kamyonet çarpıştı, 2’si polis 3 yaralı var - Resim : 3

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Çarpmanın şiddetiyle araçlar metrelerce sürüklenirken, diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan polis memurları Ümit Erdem ve Hızır Bekir Baybora ile kamyonetin sürücüsü Hüseyin Kocaçam, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan polis memuru Hızır Bekir Baybora'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan kaza, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde; sivil polis aracının, kamyonete yandan çarptığı anlar yer aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Balıkesir’de korkunç kaza: Polis aracı ile kamyonet çarpıştı, 2’si polis 3 yaralı var ile ilgili etiketler Balıkesir kaza polis
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.