Balıkesir- Susurluk yolu tek şeritten trafiğe açıldı

Balıkesir’de 4 gündür devam eden yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Balıkesir- Susurluk yolu, ekiplerin yoğun çalışmasıyla tek şerit olarak trafiğe açıldı. 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir’de kar yağışının başlamasıyla birlikte bin 178 personel ve 475 araçla; kar küreme, tuzlama ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şehirde 4 gündür yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Balıkesir- Susurluk Karayolu’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Uzun süre kapalı kalan yoldaki vatandaşlara kumanya ve benzin desteğinde bulunulduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Valiliğimiz, Büyükşehrimiz, Karayolları, AFAD, kaymakamlıklarımız ve ilçe belediyelerimiz ile koordineli halde çalışmalarımız sürüyor. Değirmenboğazı mevkisindeki orta refüjdeki bariyeri kaldırarak yolun açılması ve trafiğin rahatlaması için gereken müdahaleleri yaptık. Tuzlama çalışmalarımız da sürüyor” dedi.


(DHA)

Balıkesir- Susurluk yolu tek şeritten trafiğe açıldı ile ilgili etiketler Balıkesir yol kapalı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.