Balerin Ceren Özdemir cinayetinde gözaltı kararı!

Ordu'da dün akşam saatlerinde evinin önünde bıçaklanarak öldürülen balerin Ceren Özdemir cinayetiyle ilgili soruşturmayı yürüten emniyet güçleri bir kuryeyi gözaltına aldı. İfadesinin ardından cinayetle ilgisi olmayan kuryenin serbest bırakıldığı belirlendi.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in öldürülmesine ilişkin bir kişi yakalandı.

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'i (20), evinin önünde bıçakla saldırarak öldüren zanlının yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarına devam ediyor. 

Çok sayıda iş yeri kamera kayıtlarını inceleyen polis, zanlının kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

Ekiplerin gece boyunca bazı güvenlik kameralarını incelediği ancak zanlının bu görüntülerde yüzünün net olmadığı belirlendi.

Balerin Ceren Özdemir cinayetinde gözaltı kararı!

GÖZALTINA ALINAN KURYE SERBEST BIRAKILDI

Polis, 2 kardeşin evine yemek siparişi getiren kurye M.D.'nin, bir süre önce Ceren'e arkadaşlık teklifi ettiğini, ret yanıtı alınca da genç kızı rahatsız etmeye başladığını öğrendi.

Bunun üzerine, M.D., gece yarısı gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada cinayetle irtibatı bulunamayan kurye, serbest bırakıldı.

 

 

 

Balerin Ceren Özdemir cinayetinde gözaltı kararı! ile ilgili etiketler Ordu cinayet Altınordu Futbol Kulübü Kadın Cinayeti Ceren Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.