Bakü'de konser veren Gülşen'in dans performansı beğenilmedi

Sahne kostümleriyle gündemden düşmeyen ünlü popçu Gülşen konser maratonuna devam ediyor. Son olarak Bakü'de sevenlerinin karşısına çıkan Gülşen bu kez tarzı kadar dansıyla da dikkat çekti. Gülşen'in dans performansı basit ve sıradan bulundu. Konserden sosyal medyada paylaşılan görüntüleri izleyenler Gülşen'in dans performansını başarısız buldu.

Sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Gülşen, önceki akşam Bakü'de sahne aldı. Son konserindeki tarzıyla sosyal medyanın gündemine oturan Gülşen dansıyla da dikkat çekti. Kostüm tercihleri nedeniyle çok eleştirilen Gülşen bu kez dansıyla eleştiri topladı.


DANSINA ELEŞTİRİ YAĞDI


Gülşen Bakü konserinde yine bütün dikkatleri üzerine topladı. Gülşen'in bu kez hem kostümü hem de dansı olay oldu. Sahneye derin yırtmaçlı parlak bir etekle çıkan Gülşen'in konserden kareleri sosyal medyada paylaşıldı. Ünlü şarkıcının kalça dansı yaptığı anlar sosyal medyaya damga vurdu. Gülşen'in dans performansı sıradan ve basit bulundu. 

 

 

Bakü'de konser veren Gülşen'in dans performansı beğenilmedi ile ilgili etiketler Gülşen Konser Bakü dans Sosyal Medya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.