Bakü’de hesap veriyorlar... Harutyunyan ve terör elebaşları sorgulanıyor!

Dağlık Karabağ’da yakalanarak Bakü’ye getirilen ermeni terör örgütü elebaşlarının sorguları sürüyor. Mahkemede yargılanacakları günü bekleyenlerin en başında Gence şehrine füze atılması emrini veren sözde ermeni devleti eski cumhurbaşkanı Arayik Harutyunyan da bulunuyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan Ordusu’nun,19 Eylül 2023 tarihinde Dağlık Karabağ’da yaptığı,”Lokal antitterör denetimi” ve sonrasında ki gelişmelerin yankıları sürüyor.

SÖZDE CUMHURBAŞKANI BODRUM KATTA YAKALANDI!”

Karabağ bölgesindeki sözde ermeni devletinin eski “cumhurbaşkanı”Arayik Harutyunyan, Azerbaycan Devlet Güvenlik Servisi DTX personeli tarafından geçtiğimiz gün yakalanmıştı.Harutyunyan’ın bir apartmanın bodrum katında, öldürülme korkusu ile saklanırken yakalandığı öğrenildi.

Bakü’de hesap veriyorlar... Harutyunyan ve terör elebaşları sorgulanıyor!

“GENCE’NİN VURULMA EMRİNİ BEN VERDİM!”

Azerbaycan Ermenistan Savaşı sırasında Gence şehri füze ile vurulmuştu.

Karabağ’da yakalanan sözde eski cumhurbaşkanı Arayik Harutyunyan, 4 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan bir videoda, “Gence’yi vurma emrini ben verdim, kendinize gelin, daha büyük şehirlerinizi vurmadan önce bu bir uyarıydı.”diye itirafta bulunmuştu.Yine Harutyunyan savaş sırasında ki bir konuşmasın da,”Bakü'ye Ermeni tankları ile gedeceğiz.” şeklinde konuşmuştu.

Bakü’de hesap veriyorlar... Harutyunyan ve terör elebaşları sorgulanıyor! - Resim : 2


“BAKÜ’DE ŞİMDİ HESAP VERME ZAMANI!”

Azerbaycan Güvenlik güçlerinin Dağlık Karabağ'da saklanırken Hankendi, Laçin, Hocalı ve Cebrail şehirlerinde tutukladığı üst düzey terör örgütü liderlerinden, Ruben Vardanya, David Babayan, Arayik Harturyan ,Arkadi Ghukasyan, Balo Sahakyan, Davit Ishkhanyan
ve Davit Manukyan’ın sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Dağlık Karabağ’da Azerbaycan Türklerine yaptıklarının hesabını verecekleri günü bekliyorlar. Mahkemede yargılanacakların en başında çok sayıda yaşlı,kadın ve çocuk sivillerin öldüğü füze atılması emrini veren sözde ermeni devleti eski cumhurbaşkanı Arayik Harutyunyan da bulunuyor.

Bakü’de hesap veriyorlar... Harutyunyan ve terör elebaşları sorgulanıyor! - Resim : 3


ERMENİ TERÖR ELEBAŞI 4 KİŞİ SON ANDA ERMENİSTAN’A KAÇTI!

Öte yandan, sözde Dağlık Karabağ ermeni devleti eski lideri Artur Harutyunyan bir ermeni gazetesine verdiği demeçte, kendisi ile beraber sözde Ulusal Güvenlik Servisi Başkanı Ararat Melkumyan sözde İçişleri Bakanı Karen Sarkisyan ve sözde cumhurbaşkanı ofisi başkanının Azerbaycan'ın Laçin Koridoru'nda kurduğu kontrol noktasından geçip Ermenistan'a geldiğini belirtti.

Bakü’de hesap veriyorlar... Harutyunyan ve terör elebaşları sorgulanıyor! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermeni
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.