Bakın, İrfan Değirmenci'nin yerine getirilen Emin Çapa'nın ilk işi ne oldu...

İrfan Değirmenci'nin yerine Kanal D Sabah Haberleri'nin sunuculuğuna getirilen Emin Çapa, Kanal D Ana Haber'de Ahmet Hakan'ın konuğu oldu. Telefon bağlantısı ile Kanal D Ana Haber'e katılan Çapa, programın hemen ardından sosyal medya hesaplarını kapattı.

İrfan Değirmenci'nin görevine "referandumda hayır oyu vereceğini açıkladığı" gerekçesiyle son verilmesi üzerine, Kanal D'nin sabah haberleri Emin Çapa'ya emanet edildi.

Resmi açıklamanın ardından Emin Çapa, Kanal D Haber Dairesi Başkanı Ahmet Hakan'ın sunduğu Kanal D Ana Haber'e konuk oldu.

Ahmet Hakan, Emin Çapa'yı "Biz hep seninle omuz omuza çalıştık CNN Türk'te..." diye anons etti. Emin Çapa hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

AHMET HAKAN'A KONUŞTU

Ahmet Hakan'ın "Neler hissediyorsun?" sorusunu yöneltmesi üzerine Emin Çapa, "Doğrusu biraz gergin hissediyorum. Bu benim hiç denemediğim bir şey. Hiç bilmediğim bir alan haber tarafı; ben ekonomiciyim. Yaklaşık 30 yıldır ekonomi haberciliği yapıyorum." diye konuştu.

EMİN ÇAPA SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI

Yaşanan bu gelişme üzerine Emin Çapa'ya sosyal medyada tepki yağdı.

fregktreh

Emin Çapa gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabını kapatarak sessizliğe büründü.

fregkterh

Çapa, daha önce de sosyal medyada 15 Temmuz şehitleri ile dalga geçen ifadeler kullanmış ve büyük tepki toplamıştı.

GTRGKTRHYHJ

Dolarla ilgili yorumunda, 15 Temmuz'da şehit ve gazi olan vatandaşlar ile dalga geçen Çapa, "Dolar sevgisinin vatan sevgisinin önüne geçtiğini" ima etmişti.

Bakın, İrfan Değirmenci'nin yerine getirilen Emin Çapa'nın ilk işi ne oldu... ile ilgili etiketler İzzet Çapa Ahmet Hakan Kanal D Haber irfan değirmenci
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.