Bakıma giren Hande Erçel ameliyatsız operasyonlarla güzelleşti

Daha güzel bir görünüme kavuşmak için yeni yıl öncesi bakıma giren oyuncu Hande Erçel yüzüne dört farklı işlen uygulattırdı. Ameliyatsız estetik operasyonlar yaptıran Hande Erçel'in cebinden toplamda 75 bin TL çıktı.

Güneşin Kızları, Siyah İnci, Sen Çal Kapımı gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ve reklam filmleriyle ekranlarda yer alan 29 yaşındaki oyuncu Hande Erçel, bıçak altına yatmadan bir dizi estetik operasyon geçirdi. Zaman içindeki değişimiyle sık sık gündem olan ve hakkında estetik yaptırdığı yönünde iddialar ortaya atılan genç oyuncu 2023'e girmeden önce kendini yeniledi.


YÜZÜNE 4 FARKLI İŞLEM UYGULATTI

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Son dönemdeki yenilikleri yakından takip eden 29 yaşındaki oyuncu, kendisini 2023'e sayılı günler kala bakıma aldı. Şişli'deki bir merkeze giden Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde PB serum, kristal dolgu, Jawline dolgusu ve Paris ışıltısı adı verilen dört ayrı yönteme başvurdu.

Bakıma giren Hande Erçel ameliyatsız operasyonlarla güzelleşti - Resim : 2

75 BİN TL ÖDEDİ

Bu işlemler ve cilt bakımı gibi ekstra işlemler için yaklaşık 75 bin TL harcayan güzel oyuncu, böylece yeni yıla da yenilenmiş girecek.

İŞTE HANDE ERÇEL'İN YAPTIRDIĞI İŞLEMLER


Jawline dolgusuyla çene hattının daha hacimli ve keskin olması sağlanır.

Paris ışıltısıyla cildiniz daha sağlıklı ve parlak bir görünüm alır.

Kristal dolgu, elmacık kemiklerini ve çene ile çene hattını belirginleştirir.

PB serum, yüz inceltmede kullanılan ameliyatsız estetik uygulamasıdır.

hande erçel

hande erçel

 

Bakıma giren Hande Erçel ameliyatsız operasyonlarla güzelleşti ile ilgili etiketler Hande Erçel estetik Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.