Bakanlıktan yeni uygulama! Ucuza alışveriş yapabileceğiniz yerleri görebileceksiniz

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı’nın da desteğiyle birlikte, 'Birlikten Berekete' isimli, en ucuz alışverişin yapılabileceği yerleri gösteren bir uygulama üzerinde çalışıyor. Uygulamanın yayınlanacağı tarih Bakan Nebati'nin açıklamasına göre 1 Mart'ta devreye girecek.

Enflasyondan etkilenen tüketiciye, Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan ,yardımcı olması amacıyla bir uygulama geliştiriliyor.

Enflasyondan etkilenen tüketicilere, Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan etkili bir uygulama geliştiriliyor. Bakanlık, Ticaret Bakanlığı'nın desteğiyle adı ''Birlikte Berekete'' olan br mobil uygulama hazırladı. Bu uygulama kullanıcıların ucuza alışveriş yapacabilecekleri yerleri göstermenin yanı sıra, düzensiz fiyat artışlarına karşı tüketici farkındalığı yaratmayı da hedefliyor.

Bakanlıktan yeni uygulama! Ucuza alışveriş yapabileceğiniz yerleri görebileceksiniz

HARİTADAN BULUNABİLECEK

Yeni Şafak'ın yaptığı habere göre, çıkacak mobil uygulamada kullanıcının çevresinde en ucuz ve en uygun şekilde alışveriş yapabilecekleri yerleri harita üzerine görebilecekler. Uygulamanın asıl amacı, tüm kesimlerin iş birliği ile enflasyonu düşürmek olucak.

Kurulan Enflasyonla Mücalade Timi, firmaları yakından denetleyip, önceden fiyatı yükseltip daha sonra kampanya adı altında indirim yapmanın önüne geçilecek.

Uygulamanın yayınlanacağı tarih Bakan Nebati'nin açıklamasına göre 1 Mart'ta devreye girecek.

Bakan Nebati, uygulama hakkında şunları söyledi;

“Bir mobil uygulama başlatıyoruz. Mobil uygulama ile vatandaşlarımız enflasyonunun düşüşüne katkı veren satış noktalarında fiyatlara bakacak, kategorileri öne çıkaran duyuru alanlarını bulacak. Filtrelerden kolay arama yapacak, toplam alışveriş miktarını hesaplayacak uygulama 1 Mart’ta devreye girecek. Tüketiciye fiyat takibinin yapılmasına imkân sağlayan en uygun fiyatlı ürüne ulaşması sağlanacak ve bu mobil uygulamanın geliştirilmesiyle enflasyonla mücadelede ortaya konacak adımların tedbirlerini ortaya koymuş olacağız.”

Bakanlıktan yeni uygulama! Ucuza alışveriş yapabileceğiniz yerleri görebileceksiniz ile ilgili etiketler enflasyon bakan nebati ucuzluk market alışverişi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.