Dışişleri Bakanlığı'ndan o ülke için seyahat uyarısı!

Dışişleri Bakanlığı, Bolivya'da yaşanan iç karışıklık nedeniyle ülkeye seyahat edecek vatandaşlar için bir uyarı mesajı yayımladı.

Bolivya’da üst üste dördüncü kez seçimi kazanarak devlet başkanı seçilen Evo Morales, ordunun baskısıyla geçtiğimiz günlerde istifa etti. Seçimlere hile karıştırıldığını düşünen halk sokağa çıktı, ordu ve askeri güçler de halkın yanında yer aldı.Tüm bu gelişmelerin ardından Morales, Meksika'nın kendisine yaptığı iltica teklifini kabul ettiğini duyurdu.

DIŞİŞLERİ'NDEN SEYAHAT UYARISI

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Bolivya’da yaşanan son olaylar bağlamında başta Başkent La Paz olmak üzere Potosi, Sucre, Santa Cruz de la Sierra, Cochabamba, El Alto, Oruro ve Tariha kentlerinde yer yer şiddet de içerebilen kitle eylemleri düzenlenmektedir.

Bolivya’da yaşayan veya Bolivya’ya ticari veya turistik amaçlarla giden veya gitmeyi planlayan vatandaşlarımızın bu tür eylemlerin gerçekleştirildiği mahallerden uzak durmaları ve dikkatli davranmaları, gelişmeleri yerel basın ve yayın organlarından takip etmeleri ve La Paz Büyükelçiliğimizle irtibat halinde olmaları önerilmektedir" ifadeleri yer aldı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan o ülke için seyahat uyarısı!

Dışişleri Bakanlığı'ndan o ülke için seyahat uyarısı! ile ilgili etiketler Dışişleri Bakanlığı Seyahat bolivya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.