Bakanlık'tan 'Müjdeler olsun' paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti grup toplantısında cumartesi gününü işaret etti ve Fatih gemisinden bir müjde açıklayacağını belirtti. Bu açıklamanın ardından Karadeniz'deki doğal gaz rezervi keşfinde miktarın arttığı iddia edildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ise sosyal medya hesabından "O haber, o gemi geldi" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin TBMM grup toplantısında, "Fatih sondaj gemimizin keşfettiği 320 milyar metreküplük doğal gaz rezervinin haberi milletimizi adeta sevince boğmuştur. Bu gemimizin halen süren sondaj çalışmalarından da yeni müjdeler geliyor. İnşallah cumartesi günü Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları bizzat yerinde görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız" açıklamasında bulundu.

"O HABER, O GEMİ GELDİ"

Gözler cumartesi günü açıklanacak müjdeye çevrilmişken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan bir açıklama geldi.

Bakanlık, Twitter hesabından, Fatih sondaj gemisinin fotoğrafını 'müjdelerolsun' etiketi ile paylaştı. Açıklamada, "O haber, o gemi geldi" ifadelerine yer verildi.

 

Bakanlık'tan 'Müjdeler olsun' paylaşımı

Bakanlık'tan 'Müjdeler olsun' paylaşımı ile ilgili etiketler Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı doğal gaz Karadeniz Fatih sondaj gemisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.