Bakanlıktan Atlas Global yolcularını rahatlatacak açıklama!

Atlas Global Havayolları, 21 Aralık 2019 tarihine kadar tarifeli uçuşlarını durdurduğunu açıkladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada süreci yakından takip edeceğini açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Atlas Global Havayolları, 21 Aralık 2019 tarihine kadar tarifeli uçuşlarını durdurduğunu açıklamıştır. Firma, söz konusu dönem içinde uçuşunu yapamayan yolcularla ilgili bilgileri 15 Aralık 2019 tarihine kadar tespit ederek, söz konusu süreç nedeniyle oluşabilecek mağduriyetleri gidereceğini bildirmiştir. Atlas Global Havayolları’nın belirttiği süre içerisinde bilet alan yolcuların mağduriyetlerini giderip gidermediği, Bakanlığımızca yakından takip edilecektir." dedi.

Bakanlıktan Atlas Global yolcularını rahatlatacak açıklama!

Bakanlıktan Atlas Global yolcularını rahatlatacak açıklama! ile ilgili etiketler Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı uçak atlas global
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.