Bakanlıklarda görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete'de

Resmi Gazete'nin 27 Nisan 2022 tarihli sayısında Cumhurbaşkanlığı atama kararları yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı görevden alma ve atama kararları arasında bakanlıklardaki değişiklikler dikkat çekti. Öte yandan 28 Mart 2022 tarihinde görevden alındığı açıklanan Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun'un görevden alınma kararı Resmi Gazete'de bugün yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı görevden alma ve atama kararları, Resmi Gazete'nin 27 Nisan 2022 tarihli sayısında yayımlandı.

28 Mart 2022 tarihinde görevden alındığı açıklanan Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun'un görevden alınma kararı Resmi Gazete'de bugün yer aldı. Uzun’un yerine Mustafa Kayhan getirilmişti. Kararnamede ayrıca genel müdür yardımcıları Zekerriya Erdurmuş ve Hasan Hüseyin Aydemir, Sezai Aydemir'in görevden alındığı, Aydemir'in yerine Mehmet Ali Köse'nin getirildiği yer aldı.

Bakanlıklarda görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanlığı atama kararlarına göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Faik Yıldırım görevden alındı.

Nükleer Düzenleme Kurulu 2. Başkanlığı'na İsmail Hakkı Arıkan, üyeliğine Fatih Çınar atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Abdullah Ayar atandı.

 

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar görevinden alındı, yerine Harun Fatsa atandı. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Hüseyin Burak Fettahoğlu atandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığı'na İrfan Keskin atandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda bulunan müfettişliklere de atamalar yapıldı.

 

 

 

Bakanlıklarda görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete'de ile ilgili etiketler Resmi Gazete Et ve Süt Kurumu Cumhurbaşkanı atamaları atama kararları bakanlıklar osman uzun
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.