Bakanlık yapıyor, İmamoğlu izliyor!

Başakşehir Şehir Hastanesi yolları gibi önemli projeleri devreden CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bir projeyi daha Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bıraktı. Bakanlık, Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın yapımını üstlendi.

İstanbul'da hayata geçecek önemli projelerden birini daha İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak.

"Şehir İçi Raylı Ulaşım Sistemleri, Metrolar ve Bunlarla İlgili Tesislerin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca Üstlenilmesi, Devralınması ve Tamamlanmasını Müteakip Devriyle İlgili Şartların Belirlenmesine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bakanlık yapıyor, İmamoğlu izliyor!

4 İSTASYON

3,48 KM uzunluğundaki metro hattında Altunizade, Çamlıca Tepesi, Ferah Mahallesi ve Çamlıca Cami 4 adet istasyon yer alacak. Altunizade istasyonu aç-kapa tekniği ile inşa edilecek ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı ile bağlantı noktası olacak.

CAMİNİN BATISINDA YER ALACAK

Güzergâh, Altunizade İstasyonu ile başlayarak Çamlıca Tepesi Sosyal Tesisleri'nin yer aldığı Çamlıca Tepesi İstasyonu yönünde ilerleyecek ve mevcut Üsküdar-Ümraniye Metro Hattının üzerinden devam edecek. Çamlıca Camii karayolu tünellerinin altından geçerek, caminin batısında yer alacak Çamlıca Cami İstasyonu ile son bulacak.

Bakanlık yapıyor, İmamoğlu izliyor! ile ilgili etiketler İBB metro çamlıca raylı sistem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.