Bakanlık, Kuzey Marmara Otoyolu'nda yaşanan kar mağduriyetinin faturasını kesti: Firmaya rekor ceza!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 24 Ocak'taki kar yağışıyla Kuzey Marmara Otoyolu'nun bazı kısımlarının trafiğe kapalı kalması nedeniyle işletmeci firmaya 6,8 milyon lira ceza kesti. Ayrıca işletmeci firma, mağduriyet yaşayan sürücülerin otoyol geçiş ücretlerini de iade etti.

Geçtiğimiz hafta yoğun kar yağışının etkisi altına giren İstanbul'da, pek çok vatandaş yollarda kaldı, uçuş seferleri iptal edildi, Kuzey Marmara Otoyolu'nun ise bazı kesimleri ulaşıma kapandı.

BAKANLIK MAĞDURİYETİN FATURASINI KESTİ

Binlerce vatandaş mağdur olurken akıllara mağdur olan vatandaşlara tazminat ödenip ödenmeyeceği sorusu gelmişken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan konuya ilişkin bir açıklama geldi.

 

İŞLETMECİ FİRMAYA REKOR CEZA

Bakanlık, 24 Ocak'taki kar yağışıyla Kuzey Marmara Otoyolu'nun bazı kısımlarının trafiğe kapalı kalması nedeniyle işletmeci firmaya 6,8 milyon lira ceza kesti.

MAĞDURİYET YAŞAYAN SÜRÜCÜLERİN GEÇİŞ ÜCRETLERİ İADE EDİLDİ

Ayrıca Kuzey Marmara Otoyolu İşletmesi, 24 Ocak'ta kar yağışı nedeniyle kapanan kesimlerde beklemek zorunda kalan ve mağduriyet yaşayan sürücülerin otoyol geçiş ücretlerini de iade etti.

Bakanlık, Kuzey Marmara Otoyolu'nda yaşanan kar mağduriyetinin faturasını kesti: Firmaya rekor ceza! ile ilgili etiketler ulaştırma bakanlık kuzey marmara
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.