Bakanlık duyurdu: ATAK helikopterler 4 PKK'lı teröristi öldürdü!

Pençe Şimşek operasyon bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist daha ateş destek vasıtaları ve ATAK helikopterleri tarafından öldürüldü.

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, PKK'nın kökünü kazımaya devam ediyor. Açıklanan son dakika bilgisine göre, 4 PKK’lı terörist daha ateş destek vasıtaları ve ATAK helikopterleri tarafından öldürüldü.

Bakanlığın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki teröristlere yönelik operasyonlara kararlılıkla devam ediyor. Pençe Şimşek operasyon bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist daha ateş destek vasıtalarımız ve ATAK helikopterlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi" denildi.

 

Bakanlık duyurdu: ATAK helikopterler 4 PKK'lı teröristi öldürdü! ile ilgili etiketler helikopter İçişleri Bakanlığı atak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.