Bakanlık devreye girdi! Şehit babasının tüm ihtiyaçları karşılanacak

Irak’ın kuzeyindeki Zap bölgesinde şehit olan Teğmen Ömer Bağra’nın babasına protez kol takılması için başlatılan kampanya için Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı devreye girdi ve tüm masrafların karşılanacağı belirtildi.

Irak’ın kuzeyinde bulunan Zap bölgesinde terör örgütüyle girilen çatışma sonucu şehit olan Teğmen Ömer Bağra’nın babası için başlatılan kampanya için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

BAKANLIK TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILAYACAK

Elektrik akımına kapılarak kollarını kaybeden şehidin babası Abdurrahman Bağra’nın kollarına protez kol takılması için Bakanlığın tüm ihtiyaçları karşılayacağı bildirildi. 

AĞAR: DEVLETİMİZ DURUMA EL KOYDU

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bilgilendirme paylaşımı yapan Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, “Devletimiz duruma el koydu. Şehidimizin babasının tüm ihtiyaçları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından karşılanacak.” dedi. 

Daha önce Valilik izniyle kampanya başlatıldığına dikkati çeken Ağar, “Artık yardım göndermenize gerek yok. İlgi gösteren yardım gönderen hepiniz sağ olun, var olun, dağ olun. Çok teşekkürler.” ifadelerini kullandı. 

PENÇE KİLİT'TE ŞEHİT OLMUŞTU

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucu Siirt-Şirvan nüfusuna kayıtlı Piyade Teğmen Ömer Bağra'nın şehit olduğunu duyurmuştu. 

Bakanlık devreye girdi! Şehit babasının tüm ihtiyaçları karşılanacak ile ilgili etiketler Abdullah Ağar Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.