Bakan Yumaklı güzel haberi duyurdu: İzmir'deki orman yangınları kontrol altına alındı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'deki orman yangınlarıyla ilgi sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Bakan Yumaklı, İzmir'in Kınık ve Ödemiş ilçesindeki orman yangını kontrol altına alındığını duyurdu.

Son dakika haberi: Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir’in Ödemiş ve Kınık ilçelerinde dün başlayan orman yangınları ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. 

Bakan Yumaklı'nın sosyal medya paylaşımı şu şekilde;

"İzmir’in Ödemiş ve Kınık ilçelerinde dün başlayan orman yangınlarından Ödemiş yangını kontrol altına alınmıştı. Kınık orman yangını da gece boyunca havadan ve karadan etkin müdahalemiz sonucunda kontrol altına alındı. Her iki yangını da soğutma çalışmalarımız devam ediyor."

Bakan Yumaklı güzel haberi duyurdu: İzmir'deki orman yangınları kontrol altına alındı! ile ilgili etiketler İzmir Orman Yangını
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.