Bakan Yumaklı duyurdu! Çanakkale ve Eskişehir'deki orman yangınları kontrol altına alındı

Çanakkale'de 22 Ağustos'ta başlayan orman yangını nedeniyle şehir alevlere teslim olmuştu. Kentten kahreden görüntüler gelmişti. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yaptığı son açıklamada yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Bakan Yumaklı, Eskişehir'deki orman yangınının da kontrol altına alındığını duyurarak ''An itibariyle ülkemizde herhangi bir yangın söz konusu değil.'' dedi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'de 22 Ağustos'ta başlayan orman yangınının kontrol altına alındığını duyurdu.

Yaklaşık 4 bin 80 hektarlık alanın yangından etkilendiğini ve 7 evin hasar gördüğünü belirten Yumaklı, ''10 uçak ve 38 helikopter ile müdahale edildi. Uçaklarımız 208 sorti yaptı. İHA'lar sadece dünyada iki ülke kullanıyor. Bir tanesi biziz. Onlar bizim gözümüz, kulağımız. Anlık görüntüleri sahadaki arkadaşlarla paylaşarak hangi yerlere müdahale etmesi gerektiğini paylaşıyoruz. Yaklaşık 790 kara aracı kullanıldı. 3 bin 175 personel yine sahada mücadele etti.' ifadelerini kullandı.

KARA YOLU VE DENİZ YOLU ULAŞIMA AÇILACAK!

Bakan Yumaklı, Boğaz'ın ve Çan karayolunun tekrar ulaşıma açılacağını de söyledi.

Yumaklı, 'Yangın bir yerleşim yerine yakın bir araziden çıktı. Ama sebebini kolluk kuvvetleri arkadaşlarımız araştırıyor' dedi.

ESKİŞEHİR'DEKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ''Eskişehir Seyitgazi ilçesi'ndeki yangın da kontrol altında alındı. An itibariyle ülkemizde herhangi bir yangın söz konusu değil'' dedi.

Bakan Yumaklı duyurdu! Çanakkale ve Eskişehir'deki orman yangınları kontrol altına alındı ile ilgili etiketler Çanakkale Orman Yangını
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.