Bakan Yerlikaya'dan göçmen kaçakçılığı ile ilgili adım!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Sayın Dimitris Kairidis ile göçmen kaçakçılığıyla mücadele hakkında görüştü.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Sayın Dimitris Kairidis ile bir araya geldi. Ankara'da gerçekleşen görüşmede göçmen sorunu değerlendirildi. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama ise şöyle:

"Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya ile Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Sayın Dimitris Kairidis bu sabah Ankara'da bir araya gelmiştir. Her iki Bakan göçmen kaçakçılığıyla mücadelede yakın çalışma ve işbirliği sağlama konusunda mutabık kalmışlardır. Ayrıca düzensiz göçle mücadele alanında işbirliğinin güçlendirilmesi ve artırılmasına karar vermişlerdir."

 

Bakan Yerlikaya'dan göçmen kaçakçılığı ile ilgili adım! ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya Yunanistan göç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.