Bakan Yerlikaya duyurdu: Atatürk'e hakaret eden Kuveytli yazar hakkında suç duyurusu!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye ve Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden, Atatürk'e hakaret ettiği için gözaltına alınan lise öğrencisine sahip çıkan Kuveytli yazar Abdülaziz Alhajri hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

Son dakika haberi: Türkiye ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret  içeren paylaşım yapan Kuveytli yazar Abdulaziz Ramih hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

İçişleri Bakanıo Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Başkanlığımızın koordinesinde, İstihbarat Başkanlığımızın desteğiyle; Kuveytli sözde yazarın, Abdulaziz Ramih adıyla, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e alenen hakarette bulunan çok sayıda paylaşım yaptığı belirlenmiştir.

Şahsın, Atatürk’e hakarette bulunmak suçundan gözaltına alınan A.E.S'ye sosyal medya hesabından destek veren paylaşımları da tespit edilmiştir. Şahsın kimliği tespit edilmiş gerçek adının Abdülaziz E. Alhajri olduğu ve Kuveyt'te yaşadığı belirlenmiştir. Bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur.''

 

Bakan Yerlikaya duyurdu: Atatürk'e hakaret eden Kuveytli yazar hakkında suç duyurusu! ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk Atatürk Ali Yerlikaya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.