Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 organize suç örgütü çökertildi! Milyonlarca lira ele geçirildi...

12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-45” Operasyonlarında; Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı’nın, Kastamonu'da Ömer Çınar'ın, Balıkesir’de Salih Babayiğit’in elebaşılığını yaptığı 3 Organize Suç Örgütü çökertildi.

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-45” Operasyonlarında; Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı’nın, Kastamonu'da Ömer Çınar'ın, Balıkesir’de Salih Babayiğit’in elebaşılığını yaptığı 3 Organize Suç Örgütü Çökertildi.

Operasyonlarda örgüt elebaşılarının da içerisinde bulunduğu  suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı.

Operasyonlar sonucu; 132 adet kredi kartı, 12 adet pos cihazı, 121 adet araç satış sözleşmesi, 2 Milyon 685 Bin TL tutarlı düzenlenmiş çek, senet ve dekont, Tabanca, Av tüfekleri, 14 adet açık çek, Çok miktarda Türk Lirası ile çok sayıda dijital materyal ve dokümana ele konuldu."

Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 organize suç örgütü çökertildi! Milyonlarca lira ele geçirildi... ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.