Bakan Yanık’tan Pınar Gültekin açıklaması: Kabul etmemiz mümkün değil

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Pınar Gültekin’i öldüren sanığa verilen ceza indirimine ilişkin açıklamada bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Pınar Gültekin’i öldüren sanığa verilen ceza indirimine ilişkin tepki gösterdi... 

'KABUL ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL'

Bakan Yanık, sosyal medya paylaşımında, "Muğla'da Pınar Gültekin’i canavarca katleden sanık hakkında verilen cezaya ‘ağır tahrik’ sebebiyle indirim uygulanmasını kabul etmemiz mümkün değildir. En başından itibaren müdahil olup yakından takip etmekte olduğumuz davada, tasarlayarak ve kasten Pınar Gültekin'i genç yaşında hayattan ve sevdiklerinden koparan bu kişinin, indirim olmaksızın en ağır cezayı alması için kararı bakanlık olarak istinafa götüreceğiz. Kamu vicdanını ve adalete olan güveni zedeleyici bu karara itiraz etmek, hepimiz için bir vatandaşlık hakkıdır” ifadelerini kullandı.

Bakan Yanık’tan Pınar Gültekin açıklaması: Kabul etmemiz mümkün değil ile ilgili etiketler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık pınar gültekin ceza indirimi tepki
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.