Bakan Varank'tan herkese dondurma! Tek tek dağıttı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sivas'ta dondurma tezgahının başına geçti. Dondurma almak için caddeye çıkan Sivaslılar, tezgahta Bakan Varank'ı görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir dizi açılışa katılmak üzere gece uçağı ile Sivas’a geldi. Şehrin en işlek caddelerinden olan İstasyon Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Bakan Varank, bir dondurmacıda tezgaha geçti.

Bakan Varank'tan herkese dondurma! Tek tek dağıttı

Dondurma almak için caddeye çıkan Sivaslılar karşılarında Bakan Varank'ı görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Dondurmalarını Varank'ın elinden alan vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bakan Varank’a Sivas Valisi Salih Ayhan, AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekici ve AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu’da eşlik etti.

İHA

Bakan Varank'tan herkese dondurma! Tek tek dağıttı ile ilgili etiketler Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Sivas dondurma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.