Bakan Uraloğlu duyurdu! Antalya Havalimanı dün tüm zamanların rekorunu kırdı

Antalya Havalimanı rekora doymuyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Antalya Havalimanı'nın dün tüm zamanların rekorunu kırdığını duyurdu. İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Antalya Havalimanı’nın tüm zamanların rekoruna daha imza attığını duyurdu.

Bakan Uraloğlu duyurdu! Antalya Havalimanı dün tüm zamanların rekorunu kırdı

 Bakan Uraloğlu, Twitter'da "Antalya Havalimanı rekorlara doymuyor" ifadeleriyle dün tüm zamanların hem uçak hem de yolcu trafiği rekoruna imza atıldığını bildirdi.

Rakamları veren Uraloğlu, 214 bin 919 yolcu, bin 190 uçak trafiği kayda geçtiğini duyurdu.

İç hatlarda 127 uçak ve dış hatlarda ise bin 63 uçaklık bir trafik gerçekleşti.

Yolcu sayısı olarak ise iç hatlarda 20 bin 795 yolcu ve dış hatlarda ise 194 bin 124 yolcu Antalya Havalimanı'nı kullandı.

 
 

 

Bakan Uraloğlu duyurdu! Antalya Havalimanı dün tüm zamanların rekorunu kırdı ile ilgili etiketler ekonomi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Antalya Havalimanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.