Bakan Süleyman Soylu'nun dayısı Ali İhsan Reis hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun dayısı Ali İhsan Reis, 85 yaşında hayatını kaybetti. Reis’in cenazesi, yarın Bafra ilçesi Darboğaz Camisi’nde öğlen vakti kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek.

Samsun’da yaşayan ve bir süredir kronik rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gören İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dayısı Ali İhsan Reis, tedavi gördüğü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti.

Bakan Süleyman Soylu'nun dayısı Ali İhsan Reis hayatını kaybetti

Reis’in cenazesi, yarın Bafra ilçesi Darboğaz Camisi’nde öğlen vakti kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek.

Bakan Süleyman Soylu'nun dayısı Ali İhsan Reis hayatını kaybetti ile ilgili etiketler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vefat Ali İhsan Reis
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.