'Karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gara'da terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 sivil ile ilgili bir açıklamada bulundu. Bakan Soylu açıklamasının sonunda "Murat Karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün" ifadesini kullandı.

Pençe Kartal-2 Harekatı devam ederken kontrol altına alınan bir mağarada 13 vatandaşımızın şehit edilmesi ile ilgili bir açıklama da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi.

Açıklamasında "6 yıl önce PKK tarafından kaçırılan Kuzey Irak'ta alıkonulan 13 evladımız alçakça, kalleşçe şehit edildi." ifadesini kullanan Bakan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunun üzerine hala PKK'yı aklamaya çalışan pislikler var. PKK ile aynı açıklamaları yapmaktan utanmaya, aynı yalanlara sahip çıkan haysiyetsizler var. Evlatlarımıza ve ailelerine çektirdiklerinin hesabı soruldu, sorulacak."

"KARAYILAN'I YAKALAYIP BİN PARÇAYA BÖLMEZSEK..."

Bakan Soylu sözlelerinin devamında "Murat Karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün" dedi.

'Karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün'

'Karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün' ile ilgili etiketler Süleyman Soylu PKK Şehit İçişleri Bakanı Gara
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.