Bakan Soylu'nun annesi koronaya yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu'nun bir buçuk aydır koronavirüsle mücadele ettiği ortaya çıktı. Durumu ağırlaşan Servet Soylu'nun, tedavisinin yoğun bakım servisinde devam ettiği öğrenildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi, yaklaşık bir buçuk ay önce koronavirüse yakalandı.

YOĞUN BAKIM SERVİSİNE KALDIRILDI

Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre: İstanbul'da tedavi gören Servet Soylu'nun yakın zamanda yoğun bakım servisine kaldırıldığı öğrenildi.

BAKAN SOYLU'NUN KENDİSİ, EŞİ VE KIZI DA KORONAYA YAKALANMIŞTI

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eşi ve kızı da geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanmıştı.

Ekim ayı sonunda bir kısmı hastanede olmak üzere 3 haftalık bir tedavi süreci geçiren Bakan Süleyman Soylu tekrar görevinin başına dönmüştü.

BAKAN SOYLU 'BENİ YERE SERDİ' DEMİŞTİ

Bakan Soylu, hastalık süreci sonrasında bir açıklama yapmış ve 18 saat çalışan, bir gün içinde 5 - 6 kent kezen biri olduğuna vurgu yaparak "Çok zorlu bir hastalık. Beni yere serdi diyebilirim. Aileme bulaşınca farklı bir sorumluluk da hissettim. Yasak çare değil. Herkes tedbirlere uymalı" ifadelerini kullanmıştı.

"KİMSE KENDİNE ÇOK FAZLA GÜVENMESİN"

'En çok bana dokunmaz' diye düşündüğünü kaydeden Bakan Soylu, "Bu işe öyle delikanlılık falan dayanmıyor, onu söyleyeyim. Kimse kendine çok fazla güvenmesin" açıklamasını yapmıştı.

Öte yandan sosyal medyada pek çok kişi ve kurum Bakan Soylu'nun annesine geçmiş olsun dileklerini iletti. İşte o mesajlardan bazıları:

 

Bakan Soylu'nun annesi koronaya yakalandı ile ilgili etiketler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Anne Servet Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.