Bakan Soylu'dan KPSS iddiaları ve Ankara'daki cemevi saldırısına ilişkin açıklama!

Bakan Soylu, KPSS iddiaları ve Ankara'daki cemevi saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "Arkasındaki çapanı bulacağız." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cemevlerine yapılan provokasyonlarla ve KPSS'de sızıntı iddiası ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"ESKİ TÜRKİYE'NİN AYAK İZLERİ"

Soylu'nun açıklamalarından satır başları:

“Bulunduğu illerde değil Ankara'da bu saldırıyı yapabilme planı ve bütün bunlarla birlikte oluşturulmak istenen bir provokasyon var. Ben 6 yıldır İçişleri Bakanlığı yapıyorum. Bu tip olaylarda kendisini hep deliliğe veren ortaya çıkıyor. Ben 10 yıldır Ankara'da yaşıyorum ama bu üç adrese bir saatte gidemem. Nasıl oluyor da bu İzmir'den Eskişehir'e geçiyor ve Ankara'ya geçip bunu yapıyor. Bu eski Türkiye'nin ayak izleri. Yargı, bir tutuklama, iki de ev hapsi kararı verdi. Bu soruşturmanın bittiği anlamına gelmiyor. Soruşturma devam ediyor ve biz buradaki çapağı bulacağız.”

KPSS SORULARI

Bu konuyla ilgili adli soruşturma başladı. Çalışmalar sürüyor. Hem Devlet Denetleme Kurulu hem ardından Yükseköğretim Kurulu hem de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve talimatı ile birlikte de bizim Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu konudaki çalışmalarını sürdürüyor. Devlet işinin başında.

 

 

Bakan Soylu'dan KPSS iddiaları ve Ankara'daki cemevi saldırısına ilişkin açıklama! ile ilgili etiketler bakan soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.