Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na gönderme: Pat Pat Kemal'e 28 Mayıs'ta cevap vereceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eliyle masaya vurarak paylaştığı videoya göndermede bulundu. AK Partililere seslenen Soylu, elini masaya vurarak "Pat Pat Kemal'e 28 Mayıs'ta cevap vereceğiz" dedi.

AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı'ndan partililerle bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'na bir göndermede bulundu.

Soylu, Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gibi masaya burarak "Kıymetli dava arkadaşlarım çok çalışacağız, çok gayret göstereceğiz, çok mücadele edeceğiz ve masaya vuran 'Pat pat Kemal'e de bir cevap vereceğiz inşallah" diye konuştu.

Süleyman Soylu o anları kendi sosyal medya hesabından da paylaştı.

NE OLMUŞTU?

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinin ertesi gününde sosyal medya hesabından bir video paylaşmış ve elini masaya vurarak "Buradayım! Sonuna kadar mücadele edeceğim" demişti.

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na gönderme: Pat Pat Kemal'e 28 Mayıs'ta cevap vereceğiz ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.