Bakan Soylu Yunanistan'ın yaptıklarını 'barbarlık' olarak nitelendirdi

Yunanistan Ege Denizi'nde insanlık suçu işlemeye devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Çeşme Karaada açıklarında Yunan Sahil Güvenliği, 3 göçmeni denize attı. 2’si kurtarıldı, 1 göçmen hayatını kaybetti” açıklamasında bulundu. Yapılanları "Barbarlık, canilik” olarak nitelendiren Bakan Soylu, "Özgürlük ve insan hakları havarisi Avrupa Birliği uyusun. Cani Frontex de hesap vermeli” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çeşme Karaada açıklarında Yunan Sahil Güvenliği'nin göçmenlere müdahalesi hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

“Çeşme Karaada açıklarında Yunan Sahil Güvenliği, 3 göçmeni denize attı. 2'si kurtarıldı, 1 göçmen hayatını kaybetti” açıklamasında bulunan Soylu, yaşanan olaya “Barbarlık, canilik” ifadeleriyle tepki gösterdi.

“Özgürlük ve insan hakları havarisi Avrupa Birliği uyusun. Cani Frontex de hesap vermeli” diyen Soylu, paylaşımında Frontex'i de etiketledi.

Bakan Soylu, kurtulan göçmenle yapılan röportajın görüntülerini de sosyal medya hesabından yayınladı.

Bakan Soylu Yunanistan'ın yaptıklarını 'barbarlık' olarak nitelendirdi ile ilgili etiketler Yunanistan soylu içişleri Bakan süleyman barbarlık canilik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.