Bakan Soylu: Yarın 81 ildeki tüm okullarda tatbikat yapacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın ülkedeki bütün okullarda tatbikat yapılacağını duyurdu. Bakan Soylu, "İnşallah yarın 81 ilde vali, kaymakam, il eğitim müdürlerimizle ve öğrencilerle bir tatbikat yapacağız." ifadelerini kullandı.

 

Ankara'da Acil Arama ve Kurtarma Ekibi Akreditasyon Töreni'ne katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı duyuru ile merak uyandırdı. Soylu, yarın tüm Türkiye genelindeki okullarda kıymetli bir tatbikatın yapılacağını açıkladı.

VALİ, KAYMAKAM VE ÖĞRENCİLER KATILACAK

Soylu'nun sözlerinde şu ifadeler yer aldı: "Yarın tüm Türkiye'de, okullarda kıymetli bir tatbikatımız var. İnşallah yarın 81 ilde vali, kaymakam, il eğitim müdürlerimizle ve öğrencilerle bir tatbikat yapacağız."

MERAK UYANDIRDI

Bu sözler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Kullanıcılar merak uyandıran duyuru sonrasında tatbikatın ne ile ilgili olduğu konusunda çeşitli yorumlar yaptı.

 

Bakan Soylu: Yarın 81 ildeki tüm okullarda tatbikat yapacağız ile ilgili etiketler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu soylu tatbikat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.