Bakan Soylu, Türkiye'deki PKK'lı sayısını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlar hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Türkiye'deki PKK'lı terörist sayısının 320'nin altında olduğunu söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Türkiye'deki PKK'lı terörist sayısına ilişkin açıklama yaptı. Soylu, Türkiye'deki PKK'lı terörist sayısının 320'nin altında olduğunu belirtti.

Bakan Soylu'nun açıklamalarından satır başları şöyle;

Devlete sızmaya çalıştılar, yargıya, emniyete sızdılar. Bir nedenleri vardı. Devletin omurgasını kırmak için. Kafamıza vurdular kendilerince. Ama yıkamadılar. Neden çünkü omurgamız sağlam. Milletimizin, devletimizin omurgası sağlam. En müstesna kurumlarının içine sızdılar, bununla görevlendirildiler ama başamadılar. Sizler de gayret gösterin. Biz de size yardımcı olalım. Ne olursunuz siz de istifade ederek bu tecrübelerden geleceğe yürüyün.

Burada en önemli faaliyetlerden biri tanık koruma programı. Gerek Adalet gerek İçişleri olmak üzere aksaklıklar üzerinde sürekli iletişim halinde sorunları çözmeye devam ediyoruz. Bunların yapılanmalarını engellemek, deşifre etmek için bu program çok önemli.

Diğer yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'deki PKK'lı terörist sayısının 320'nin altında olduğunu söyledi. Bu son 30 yılın rekoru anlamına geliyor.

Bakan Soylu, Türkiye'deki PKK'lı sayısını açıkladı ile ilgili etiketler PKK terörist bakan soylu terör operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.