Bakan Soylu mağdur kadınla görüştü

HDP Mardin Milletvekili Tuma Çelik’in cinsel istismarına uğradığı iddia edilen D.K. isimli kadın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü. Soylu’nun makamında arefe günü gerçekleşen görüşmede, D.K., yaşadığı olayı anlatarak, bu süreçte hem kendisinin hem ailesinin güvenliği konusunda gösterilen hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

HDP Mardin Milletvekili Tuma Çelik’in 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili çalışmaları sırasında yine HDP teşkilatında çalışan D.K. isimli kadına cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.

Tuma Çelik’in cinsel istismarına maruz kalan D.K. yaşadığı olay Meclise taşındı. Meclis mağdur kadını dinlemek için komisyon kurdu. D.K. yaşadığı cinsel istismarı ve aldığı tehditleri tüm detayları mecliste kurulan komisyonunda anlattı.

BAKAN SOYLU DİNLEDİ

Cinsel istismara uğrayan kadını Bakan Soylu’nun da dinlediği ortaya çıktı. D.K. Meclis komisyonundan sonra Bakan Soylu ile görüşerek, yaşadığı olayı bir kez de ona anlattı. Kendisinin ve ailesinin korunması yönünde gösterilen hassasiyetten dolayı Bakan Soylu’ya verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Bakan Soylu mağdur kadınla görüştü ile ilgili etiketler HDP cinsel istismar Süleyman Soylu Tuma Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.