Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu'nun patolojik mitomani hastalığı ile uğraşıyoruz

İçişleri Bakanı Soylu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "baronlara" ve "uyuşturucu satıcılarına" operasyon yapılmadığı iddialarına yanıt verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Soylu, "Bir taraftan zehir tacirlerine yönelik mücadele sürdürürken; bir taraftan da Kılıçdaroğlu'nun patolojik mitomani hastalığı ile uğraşıyoruz" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "baronlara" ve "uyuşturucu satıcılarına" operasyon yapılmadığına ilişkin iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"HARAM, YALAN, TÜKENİŞ, UNUTKANLIK..."

Bakan Soylu, "Çocukken büyüklerimiz bize, yalandan ve haramdan uzak durun derdi. İkisi de insanı tüketir ayrıca unutkanlığı da beraberinde getirir... Bir taraftan zehir tacirlerine yönelik mücadele sürdürürken; bir taraftan da Kılıçdaroğlu'nun patolojik mitomani hastalığı ile uğraşıyoruz. Çocukluğumuzdaki tembihleri Kılıçdaroğlu'nda görüyoruz: Haram, yalan, tükeniş, unutkanlık...İş birliği yaptığın büyükelçilerin ülkeleri, devletleri adına gençlerine eroin şırıngası dağıtırken, 'uyuşturucu shop'ları açarken biz, devletimizin tüm kurumlarıyla tarihin en kararlı ve en büyük mücadelesini gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu'nun patolojik mitomani hastalığı ile uğraşıyoruz ile ilgili etiketler Süleyman Soylu İçişleri Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu uyuşturucu baronu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.