Bakan Soylu: Deprem felaketinde can kaybı 48 bin 448'e yükseldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Malatya Afet Koordinasyon Merkezi'nde açıklamalar yaptı. Soylu, deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısının 48 bin 448'e yükseldiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Malatya Afet Koordinasyon Merkezi'nde açıklamalar yaptı. 

Açıklamalardan satır başları:

CAN KAYBI ARTIYOR

Bakan Soylu, depremlerde can kaybının 48 bin 448'e yükseldiğini açıkladı. Soylu, vefat edenlerin 6 bin 660'ının yabancı uyruklu olduğunu duyurdu.

ESNAFLARIN YERLERİ VERİLECEK

Enkaz kaldırma işlemlerinin aralıksız sürdüğünü belirten Bakan Soylu, "Bir hafta 10 güne kadar esnaflarımıza yerler verilecek." dedi.

Dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiğini söyleyen Bakan Soylu, "Devletimiz büyük bir gayretle sahada mücadele veriyor." ifadelerini kullandı.

SEÇİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Seçimlere ilişkin de konuşan Bakan Soylu, "14 Mayıs'ta milletimiz tercihlerini kullanacak. Bizim devlet olarak güvenliği sağlamak... Bütün güvenlik birimlerimiz bölgelere ayrıldı. Yüzlerce görevimiz var, bunları takip edeceğiz. Demokratik seçimlerin bütün unsurların ortaya konulması noktasında çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz." dedi.

Bakan Soylu: Deprem felaketinde can kaybı 48 bin 448'e yükseldi ile ilgili etiketler Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.