Bakan Soylu: Batının PKK'ya desteği bir an olsun bile kesilmedi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kalkınma Ajansları Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. Soylu, "Batının PKK terör örgütüne desteği bir an olsun bile kesilmedi. Üzerimizde bir tek vesayet kalmıştır o da ekonomik vesayettir.Ekonomi vesayeti kaldırmakta sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde olacaktır. ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kalkınma Ajansları Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

"TÜRKİYE BİR MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRMEKTEDİR"

Bakan Soylu, yerli otomobil ve uçak gibi projelere bir kesimin dudak büktüğünü söyleyerek "Doğudaki havalimanı inşaatlarımıza, baraj inşaatlarımıza, yol şantiyelerimize saldıran, mühendislerimizi, işçilerimizi katleden PKK terör örgütü asla bu eylemlerden dolayı batıdan bir tepki görmemiştir. Silah ve para destekleri bile bir an olsun kesilmedi. Acaba hangi ülkenin istihbaratı son yaptığımız, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı operasyonu PYD'ye bildirmiş olsun? Türkiye bir mucizeyi gerçekleştirmektedir. Ve bu işlerin sahipleri de aziz milletimiz ve bu salonda olan ve bu salondakilere benzeyen insanlardır. Ve bu mucizeyi biz gerçekleştireceğiz. Allah nasip edecek.

Üzerimize bir tek vesayet kalmıştır. O da ekonomik vesayettir. Bütün vesayetleri, kimliğimize, değerlerimize, demokrasimize, siyasetimize, sistemimize yönelik bütün vesayetleri tek tek ortadan kaldıran bir başarının içerisindeyiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından TÜBİTAK ile Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Bakan Soylu: Batının PKK'ya desteği bir an olsun bile kesilmedi! ile ilgili etiketler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu PKK terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.