Bakan Soylu annesinin cenazesini hastaneden aldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesinin cenazesi hastaneden alındı. Bakan Soylu, cenaze aracının içinde hastaneden ayrıldı.

Bir süredir kalp sağlığı sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi için çok sayıda kişi hastaneye akın etti.

Hastaneye geleler içinde Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AK Parti eski ve yeni dönem milletvekilleri de vardı.

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Servet Soylu’nun cenazesi hastaneden alınıp, Bakan Süleyman Soylu'nun Bahçeşehir'deki evine götürüldü. Bakan Soylu, cenaze aracının içinde hastaneden ayrıldı. Bir süre hastanede kalan Soylu’nun yakınları da hastaneden ayrılırken, cenazenin yarın defnedileceği öğrenildi.

Bakan Soylu annesinin cenazesini hastaneden aldı ile ilgili etiketler Süleyman Soylu İçişleri Bakanı cenaze Servet Soylu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.