Bakan Şimşek ve TCMB Başkanı Karahan Washington'da IMF-Dünya Bankası toplantılarına katılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ile birlikte Washington'da IMF-Dünya Bankası toplantılarına katılacak. 17 Nisan’dan itibaren toplantılara katılacak olan Şimşek ikili görüşmeler gerçekleştirecek, yatırımcılarla bir araya gelecek. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek 16 Nisan’da olağan IMF-Dünya Bankası toplantılarına katılmak üzere ABD’ye gidiyor.

Bakan Şimşek ve TCMB Başkanı Karahan Washington'da IMF-Dünya Bankası toplantılarına katılacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Bloomberg'e verdiği bilgiye göre Şimşek’e ziyaretinde Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan da eşlik edecek.

17 Nisan’dan itibaren toplantılara katılacak olan Şimşek ikili görüşmeler gerçekleştirecek, yatırımcılarla bir araya gelecek.

Washington temaslarının ardından Şimşek 22 Nisan’da New York’ta ayrı bir yatırımcı toplantısına katıldıktan sonra 23 Nisan’da Türkiye’ye dönecek.

 

 
Bakan Şimşek ve TCMB Başkanı Karahan Washington'da IMF-Dünya Bankası toplantılarına katılacak ile ilgili etiketler ekonomi Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkez Bankası ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.