Bakan Şimşek Suudi Arabistan'a gidiyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, mevkidaşı ve Suudi yatırımcılarla görüşmek için Suudi Arabistan'a gidiyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın da eşlik edeceği ziyarette yatırımcı gruplarıyla toplantılar yapılacak. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17-19 Temmuz'da gideceği Körfez ülkelerine öncesinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yarın Suudi Arabistan'a gidiyor.

Bakan Şimşek Suudi Arabistan'a gidiyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın da eşlik edeceği ziyarette yatırımcı gruplarıyla toplantılar yapılacak.

Suudi Arabistan Maliye Bakanı Muhammed el-Cedan ile ikili görüşme yapacak Şimşek'in, temaslarını tamamlamasının ardından 13 Temmuz Perşembe günü Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.

 

 
Bakan Şimşek Suudi Arabistan'a gidiyor ile ilgili etiketler ekonomi Suudi Arabistan Hazine ve Maliye Bakanlığı Mehmet Şimşek
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.