Bakan Şimşek: Seçim ekonomisi iddiaları gerçeği yansıtmıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bazı basın yayın organlarında yer alan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek’ten 31 Mart’a kadar kesenin ağzının açılmasını istedi” iddiasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Seçim ekonomisi iddiaları gerçeği yansıtmıyor diyen Bakan Şimşek, "2024 yılında bütçe hedeflerimizi tutturmakta kararlıyız." dedi. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bazı basın yayın organlarında yer alan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek’ten 31 Mart’a kadar kesenin ağzının açılmasını istedi” iddiasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Bakan Şimşek: Seçim ekonomisi iddiaları gerçeği yansıtmıyor

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Şimşek, 

"Seçim ekonomisi iddiaları gerçeği yansıtmıyor. 2024 yılında bütçe hedeflerimizi tutturmakta kararlıyız. Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü destekleriyle Program hedeflerimize ulaşmak için gerekli politikaları kararlılıkla uyguluyoruz." dedi.

 

Bakan Şimşek: Seçim ekonomisi iddiaları gerçeği yansıtmıyor - Resim : 2

Konu ile alakalı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'de açıklamada bulundu. 

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'den yapılan açıklamada "Bazı basın yayın organlarında yer alan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek’ten 31 Mart’a kadar kesenin ağzının açılmasını istedi.” iddiası doğru değildir.

Ülkemizin ekonomi yönetimi, Orta Vadeli Program (OVP) hedefleriyle uyumlu şekilde çalışmalarını sürdürmekte ve bütçe disiplinini öncelemektedir.

Piyasa bozucu manipülatif haberlere itibar etmeyiniz." denildi.

Bakan Şimşek: Seçim ekonomisi iddiaları gerçeği yansıtmıyor - Resim : 3

 

Bakan Şimşek: Seçim ekonomisi iddiaları gerçeği yansıtmıyor ile ilgili etiketler ekonomi TCMB Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hazine ve Maliye Bakanlığı Mehmet Şimşek
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.