Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim uyarısı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, hafta sonu kısıtlamalarının esnetilmesi dolayısı ile cumartesinin ardından pazar gününü de kısıtlamasız geçirecek illerde yaşayan velilere yüz yüze eğitim uyarısı yaptı. Bakan Selçuk, velilerden çocuklarını düşünerek kontrollü davranmalarını istedi.

Türkiye bu hafta sonundan itibaren kontrollü normalleşme çerçevesinde uzun bir aradan sonra ilk kez birçok ilde cumartesi gününü kısıtlama olmadan normal günler gibi yaşadı. 

Pazar günü ise orta ve düşük riskli illerde kısıtlama olmayacak. 

Tabi bu durum yanında bazı riskleri de beraberinde getiriyor. İşte bu risklere ilişkin olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan velilere uyarı geldi. 

Yüz yüze eğitimin hatırlatan Bakan Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bazı illerimizde uzun zamandır ilk kez hafta sonu serbestliği var. Vatandaşlarımızdan ricam okullarımızı ve çocuklarımızı düşünerek kontrollü davranmaları. Çok bunaldığınızı tahmin ediyorum ancak sağlıklı normalleşebilmek için hala yüksek desteğinize ihtiyacımız var."

Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim uyarısı ile ilgili etiketler Ziya Selçuk Milli Eğitim Bakanı yüz yüze eğitim kısıtlama hafta sonu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.