Bakan Selçuk'tan son dakika açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimle ilgili yaptığı açıklamada "Çok yüksek riskli olan bir şehirde ilin hıfzıssıhha kurulu, sayın valilerin gözetiminde o ille ilgili özel kararlar verebilir" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitim ve sınavlara ilgili açıklamalar yaptı. Bakan Selçuk, yüksek riskli iller için kararın o ilin hıfzıssıhha kurulu tarafından verilebileceğini söyledi.

Bakan Selçuk, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Çok yüksek riskli olan bir şehirde ilin hıfzıssıhha kurulu, sayın valilerin gözetiminde o ille ilgili özel kararlar verebilir."

"ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİYLE İLGİLİ ÇALIŞMA YAPILIYOR"

Bakan Ziya Selçuk, öğretmen atamalarıyla ilgili çalışmanın sürdüğünü vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öğretmen atama takvimiyle ilgili çalışılıyor. Dün bir toplantı yaptık, hemen önümüzdeki aylarda kısa bir zamanda bu takvim nasıl olacak ve nasıl işleyecek Personel Genel Müdürlüğümüz taslaklar halinde bize getirdi. Elimizde 2 taslak var, bunlardan hangisini ne şekilde değerlendirelim, Ankara'ya döndüğümde tekrar ekiple bunu konuşup atama takvimini ilan edeceğiz."

Bakan Selçuk'tan son dakika açıklaması ile ilgili etiketler Ziya Selçuk Sınav yüz yüze eğitim yüksek riskli iller
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.