Bakan Özlü FETÖ bağlantılı Altınbaş'ların Üniversite açılışına katılacak mı?

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün katılacağının duyurulduğu açılış tartışma yarattı.

FETÖ soruşturmalarında adı geçen Altınbaş Holding'e ait Altınbaş Üniversitesi'nin 2017-2018 Akademik yıl açılışı yarın yapılacak törenle gerçekleştirilecek.

Üniversitenin gönderdiği davetiyede programa Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün de katılacağı belirtildi. Yapılan duyuru üzerine Altınbaş grubunun FETÖ iddianamelerinde adının geçtiğini belirten bir çok vatandaş, bakan Özlü'nün bu açılışa katılmaması yönünde çağrı yaptı.

Acilis_2017

UŞAK'TAKİ FETÖ SORUŞTURMASINDA ADI GEÇTİ

Altınbaş Holding'in FETÖ ile yakın bağları olduğu iddiası ilk kez örgütün Uşak Cumhuriyet Savcılığının FETÖ yapılanmasına dair hazırladığı iddianame ile doğrulandı.

PENSİLVANYA'YA YAKIN İSİM

Holdingin ortaklarından olan İmam Altınbaş ve Hüseyin Altınbaş'ın adı iddianamede FETÖ'nün Pensilvanya'ya en yakın isimlerinden biri olan ve halen cezaevinde bulunan Hazım Sesli'yle birlikte yer aldı. Sesli, FETÖ'nün sözde Türkiye imamının yardımcısı.

davet

BAKAN ÖZLÜ KATILMAKTAN VAZGEÇTİ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Bakan Özlü üniversite tarafından duyurulan açılışa katılmaktan vazgeçti. Bunun üzerine üniversite tarafından yayınlanan yeni duyuruda törene Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik'in katılacağı duyuruldu.

Bu duyuru da bakanlıktan bir yetkili mutlaka açılışa katılmak zorunda mı? sorusunu gündeme getirdi.

Bakan Özlü FETÖ bağlantılı Altınbaş'ların Üniversite açılışına katılacak mı? ile ilgili etiketler FETÖ Faruk Özlü davet altınbaş üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.