Bakan Özhaseki: İstanbul depremine hazırlık kapsamında Ekrem İmamoğlu ile anlaştık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, beklenen büyük İstanbul depremine hazırlık için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile prensipte anlaştıklarını ve çalışmaların haftaya başlayacağını açıkladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, olası büyük İstanbul depremine karşı alınacak önlemler ve kentsel dönüşüm açlışmaları konusunda görüştü.

PRENSİPTE ANLAŞTIK

"Medya Ankara Temsilcileri Buluşması" programında konuşma yapan Bakan Özhaseki, İmamoğlu ile görüşmesine değindi ve anlaştıklarını ifade etti:

"Olası İstanbul depremi için Ekrem Bey ve ilçe belediye başkanları ile görüştük, prensipte anlaştık. Haftaya çalışmalara başlıyoruz. İstanbul demek Türkiye demek."

 

Bakan Özhaseki: İstanbul depremine hazırlık kapsamında Ekrem İmamoğlu ile anlaştık! ile ilgili etiketler Mehmet Özhaseki Ekrem İmamoğlu deprem İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.