Bakan Osman Aşkın Bak basketbolda hünerlerini sergiledi! /VİDEO

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları Olağan Kongresine katılmak üzere geldiği Adıyaman'da, gençlerle basketbol oynadı.

Sabah saatlerinde Adıyaman'a giden Osman Aşkın Bak, Adıyaman Valiliğinde yaptığı açıklamanın ardından Adıyaman Belediyesi'ni ziyaret etti.

Daha sonra gençlerle bir araya gelen bakan basketbolda hünerlerini sergiledi. Milletvekili Salih Fırat'ın da katıldığı basketbol maçında hem gençler hem de protokol üyeleri oldukça heyecanlı anlar yaşadı. Basketbol maçı sonrası gençlik merkezini gezen Bakan Osman Aşkın Bak, daha sonra Cuma namazını kılmak üzere Adıyaman Altınşehir Camisi'ne geçti.

Basketbolda hünerlerini sergileyen Osman Aşkın Bak, Cavs'te forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman'a seslenerek, "Cedi, takımda yer var mı kardeşim?" diyerek esprili bir paylaşımda bulundu.

Bakan Osman Aşkın Bak basketbolda hünerlerini sergiledi! /VİDEO ile ilgili etiketler Basketbol Cedi Osman osman aşkın bak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.