Bakan Nebati'nin Cumartesi günü yeni finansal tedbirleri duyurması kesinleşti

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumartesi günü fiyat artışlarının önüne geçme amacıyla hazırlanan tedbir programını duyuracak.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumartesi günü fiyat artışlarının önüne geçmek için bir dizi tedbirin duyurusunu yapacak.

İş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelecek olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ’nin fiyat artışlarına karşı alınacak tedbirleri, yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması yönünde hazırlanan modeli ve KGF destekli finansman paketinin duyurularını yapması kesinleşti.

Bu hafta Londra'da yaptığı görüşmeler sonrası açıklamasında finansal piyasalara ilişkin paket hazırlığından bahseden Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Paketle beraber yastık altındaki altını da sisteme sokmuş olacağız, ki 5 bin ton civarında bir altın olduğu tahmin ediliyor. Bunun da karşılığı 250-350 milyar dolar. Bunun belli bir miktarı, Merkez Bankasına destek olacak ve döviz ihtiyacını giderecek." ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Nebati'nin Cumartesi günü yeni finansal tedbirleri duyurması kesinleşti ile ilgili etiketler altın nureddin nebati ekonomik paket
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.