Bakan Nebati, Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Al Kasabi ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Macid bin Abdullah Al Kasabi ile bir araya geldi. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Macid bin Abdullah Al Kasabi ile bir araya geldi.

Bakan Nebati, Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Al Kasabi ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Al Kasabi ile son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, "Görüşmemizde, ülkelerimiz arasındaki ekonomik, ticari ve finansal işbirliğimizi değerlendirdik. Sayın Bakan ile işbirliğimizi söz konusu alanlarda daha ileri noktalara taşıma hususunda mutabık kaldık." ifadesini kullandı.

Bakan Nebati, Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Al Kasabi ile görüştü ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanlığı Nureddin Nebati Suudi Arabistan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.