Bakan Nebati müjdeyi verdi: 650 gelir uzman yardımcısı alacağız

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 650 kişilik gelir uzman yardımcısı alımı yapacak. Duyuruyu sosyal medyadan yapan Bakan Nureddin Nebati, "Özveriyle çalışan Gelir Uzmanlarımızın, özellikle vergide gönüllülük esasının artırılması ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik değerli katkıları her türlü takdirin üzerindedir. Yakında 650 kişilik Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapacağımızın da müjdesini buradan vermek isterim." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yakında 650 kişilik gelir uzman yardımcısı alımı yapılacağını duyurdu.

Açıklamayı Twitter hesabından yapan Bakan Nebati, "Özveriyle çalışan gelir uzmanlarımızın, özellikle vergide gönüllülük esasının artırılması ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik değerli katkıları her türlü takdirin üzerindedir. Yakında 650 kişilik gelir uzman yardımcısı alımı yapacağımızın da müjdesini buradan vermek isterim." dedi.

Yeni arkadaşların katılımıyla, ülke için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Nureddin Nebati sözlerini şöyle sürdürdü: "Gelir Uzman Yardımcısı Sınavı’na katılacak adaylarımıza şimdiden başarılar diliyor, tüm mesai arkadaşlarıma azimli gayretlerinden ötürü canı gönülden teşekkür ediyorum."

Bakan Nebati müjdeyi verdi: 650 gelir uzman yardımcısı alacağız ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanlığı nureddin nebati 650 gelir uzman yardımcısı gelir uzman yardımcısı alımı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.